.
0

Servering

Julen 2017

I perioden 1 – 14. desember har vi vært så heldige å få besøk av en gjestekokk. Da pynter vi handelsstedet til jul, og kan tilby gode tradisjonelle juleretter til din bedrift, klubben eller vennelaget. Vi tar i mot små og store grupper.

Les mer om juletilbudet vårt her.

Naustloftet Kafè og Restaurant

På Naustloftet Kafé og Restaurant serverer vi god mat med lokalt tilsnitt. Så langt det er mulig prøver vi å bruke lokale råvarer. Vår spesialitet er boknafisk og fiskesuppe.

Boknafisk er ekte tradisjonsmat, og regnes som en delikatesse i Nord-Norge. Boknafisk er en variant av tørrfisk, og er fisk som er tørket av sol og vind.

Naustloftet er åpent hver dag i sommerseongen, og ellers i året på forespørsel. Ønsker du f.eks å ta dine medarbeidere med på en litt spesiell opplevelse kan vi tilpasse et opplegg for dere med overnatting i Grålåna og servering på Naustloftet.

Vi kan dekke opp til 50 gjester, og menyen tilpasses dine ønsker.

Det rustikke selskapslokalet

Om sommeren kan vi dekke til 70 stykker i brygga. Som navnet avslører er det rustikk og autentisk stil her. 2 ganger i året arrangerer vi også bryggedans i disse lokalene. Nydelig beliggenhet, helt nede på brygga.

Ta kontakt med Hanne for nærmere informasjon, menyforslag eller priser.

 

Serveringslokaler