.
0

Servering

 

Naustloftet Restaurant

Åpner for sommersesongen 2022 den 18. Juni – 10. August.

På Naustloftet Kafé og Restaurant serverer vi god mat med lokalt tilsnitt. Så langt det er mulig prøver vi å bruke lokale råvarer. Vår spesialitet er boknafisk og fiskesuppe.

Boknafisk er ekte tradisjonsmat, og regnes som en delikatesse i Nord-Norge. Boknafisk er en variant av tørrfisk, som er tørket av sol og vind.

Naustloftet er åpent hver dag i sommerseongen ( 2022,- 18 juni- 10. august), og ellers i året på forespørsel. Ønsker du f.eks å ta dine medarbeidere med på en litt spesiell opplevelse kan vi tilpasse et opplegg for dere med overnatting i Grålåna og servering på Naustloftet.

Vi kan dekke opp til 50 gjester, og menyen tilpasses dine ønsker.

Det rustikke selskapslokalet

Om sommeren kan vi dekke til 70 stykker i brygga. Som navnet avslører er det rustikk og autentisk stil her. 2 ganger i året arrangerer vi også bryggedans i disse lokalene. Nydelig beliggenhet, helt nede på brygga.

Ta kontakt med Hanne for nærmere informasjon, menyforslag eller priser.

Handelsstedet ForvikFoto: Olav Breen