Servering
Naustloftet Restaurant
Vi har Naustloftet åpent til og med 10. August 2022. Fra kl 17-21 for matservering.
I år åpner vi seinere pga det er vanskelig med å få tak i bemanning.
På Naustloftet Kafé og Restaurant serverer vi god mat med lokalt tilsnitt. Så langt det er mulig prøver vi å bruke lokale råvarer. Vår spesialitet er boknafisk og fiskesuppe. Til dessert har vi kortreist rabarbrapai med vaniljeis.
Boknafisk er ekte tradisjonsmat, og regnes som en delikatesse i Nord-Norge. Boknafisk er en variant av tørrfisk, som er tørket av sol og vind.
Naustloftet er åpent hver dag i sommerseongen ( 2022,- 1.Juli- 10. august), og ellers i året på forespørsel. Ønsker du f.eks å ta dine medarbeidere med på en litt spesiell opplevelse kan vi tilpasse et opplegg for dere med overnatting i Grålåna og servering på Naustloftet.
Vi kan dekke opp til 50 gjester, og menyen tilpasses dine ønsker.
Det rustikke selskapslokalet
Om sommeren kan vi dekke til 70 stykker i brygga. Som navnet avslører er det rustikk og autentisk stil her. Vi arrangerer årlig bryggedans i disse lokalene. Nydelig beliggenhet, helt nede på brygga.
Ta kontakt med Hanne for nærmere informasjon, menyforslag eller priser.
Foto: Olav Breen